Vill du sjunga med oss?

Vi välkomnar alltid glada och duktiga sångare till kören, speciellt herrar! Kan du läsa noter och har lite körvana kommer du att trivas alldeles utmärkt i vår kör!

Vi övar på tisdagkvällar i Hässelby villastads församlingshus och har ett antal konserter varje termin. Vi satsar också på att tillsammans åka på en längre körresa ungefär en gång varannat år.

Vi försöker att ha en så blandad repertoar som möjligt, både gammalt och nyskrivet, från Bach till Sven-David Sandström.

Tycker du att detta låter som något för dig ska du absolut höra av dig till vår körledare Mona Ehntorp, så får du komma på en enkel provsjungning.

Varmt välkommen!