Kommande framträdanden

Hässelby villastads kyrka Hässelby strands kyrka

Du är alltid hjärtligt välkommen till körens alla framträdanden; gudstjänster och konserter! Konserterna äger oftast rum i Hässelby villastads kyrka belägen högst upp på kullen vid Riddersviksvägen 116. För gudstjänster, se kalendern vilken kyrka som är aktuell, Hässelby villastads kyrka eller Hässelby strands kyrka!

Biljetter till entrébelagda konserter kan förköpas hos vaktmästarna i både Hässelby villastads och Hässelby strands kyrkor (tel. 08-505 99 228 eller 08-505 99 218).

Till Hässelby villastads kyrka tar du dig genom att ta buss 119 från Hässelby strand mot Backlura och kliva av vid hållplatsen "Riddersviksvägen". Du kan också ta buss 541 eller 518 från Vällingby till hållplatsen "Åkermyntan", gå en bit längs med Sandviksvägen (förbi bollplanen och äldreboendet) och slutligen svänga höger upp på Riddersviksvägen.

Hässelby strands kyrka ligger vid Maltesholmstorget 8 i Hässelby strand, mycket nära tunnelbanestationen.